Помогни на децата от детската градина да научат повече за делото на Васил Левски

Помогни на децата от детската градина да научат повече за делото на Васил Левски

Клуб "Щастливеца", Професионална гимназия по икономика "Алеко Константинов", Кърджали
Мисията е от 15 февруари 2021 до 19 февруари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 19 февруари се навършват 148 години от гибелта на Апостола на свободата. По този повод доброволците от клуб „Щастливеца“ при ПГИ“Алеко Константинов“ гр. Кърджали заснеха клип, като рецитираха стихове за най-малките си приятели от детска градина „Щастие“ в кв. „Веселчане“ и детска градина „Мир“ в областния град. Клипът е сниман с образователна цел, за да научат малките дечица от детските градини за родното място, семейството на Апостола, както и за неговото всеотдайно дело за освобождението на България. Докато знанието се предава от уста на уста, от поколение на поколение, Апостола на свободата ще живее у всеки от нас.

ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИКОТО ДЕЛО НА АПОСТОЛА!

Какво?

Ще заснемем клип с разказ за Васил Левски, който ще изпратим до две детски градини. Поради епидемиологичната обстановка не можем да достигнем до по малките деца, затова решихме да направим видео клип. Ще подготвим кът на тема Васил Левски и доброволците ще разкажат интересна информация за живота и делото на Апостола.

Кога?

15.02.2021 - 19.02.2021г. ще подготвяме клип за малките си приятели

Къде?

Ще се проведе в сградата на гимназията. 

Нужна екипировка?

не е нужно

Защо?

Достатъчно е да споменем името на Васил Левски за да мотивираме доброволците. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Филиз Мустафа


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!