Отбележете денят на буквите, заедно с първокласници

Отбележете денят на буквите, заедно с първокласници

Клуб "Априлци за доброто", ОУ "Двайсти април", Панагюрище
Мисията е на 31 March 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 31.03.2022 година бе големият ден на първокласниците. По традиция всяка година през месец март се организира най-чакания празник - Празникът на буквите. Доброволците от пети и шести клас дадоха своя принос като се включиха в изработватето на украсата за сцената. Изненадата беше голяма за малчуганите. Така украсена сцената, допренесе за страхотното  настроение на всички в залата. Материалите бяха осигурени от родителите на 1 клас и собствени материали на доброволците. Така те си припомниха своя ден преди четири години и помогнаха на своите учителки. Изпитаха приятно чувство, като допринесоха празникът да стане незабравим. Грейнаха пролетни цветя и лястовички , надпис и украсена сцена с балони - всичко в името на "Празника за буквите".

Какво?

По традиция през месец март се организира най-очаквания от първокласниците празник  - "Празник на буквите".

Доброволците ще се включат в изработването на украсата за сцената. Материалите са осигурени от родителите на 1 клас и собствени материали - цветен картон, лепило и др.

Кога?

31.03.2022г, 17.30 часа

Къде?

В залата за тържества,  в училището

Нужна екипировка?

Не е необходима екипировка

Защо?

С умиление си припомнят своя празник преди четири години. Чувството е приятно, да зарадват малчуганите с красива украса за сцената, да бъдат в помощ на своята бивша госпожа.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Желание да помогнат за украсата на сцената


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!