Направи картички за Коледната кампания на PTPI "Делфините" - Варна

Направи картички за Коледната кампания на PTPI "Делфините" - Варна

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 30 октомври 2021 до 23 декември 2021

Какво?

За вече 15-та поредна година, ние от Делфините, организираме нашата Коледна кампания, с която досега сме дарили стотици хиляди левове за различните ни инициативи през годините. Нашите доброволци продават ръчно изработени коледни картички в благотворителни базари из цяла Варна, а тази година средствата ще подпомогнат финансиране на строежа на новата сграда за фондация Карин дом.

Фондация Карин дом е неправителствена организация, която от 1996г. стартира работата си като Център за социална рехабилитация и интеграция на деца със специални потребности. Мисията на Карин дом е да подпомага приобщаването и включването на децата със специални нужди и техните семейства, чрез професионални услуги, подкрепа и повишаване степента на общественото съзнание.

Екипът от специалисти на Карин дом подкрепя годишно над 300 деца и семейства от Варна и страната, а за своята 25-годишна история над 2 800 деца са ползвали услуги в центъра. Основните дейности са терапия и рехабилитация, ранна интервенция и интеграция, обучения и застъпничество, стимулиране на доброволчеството.

За оборудване и строеж на новия център са необходими близо 30 000лв., които са целта на тазгодишната ни Варненска Коледа! Картичките, които продаваме нямат определена цена, самите дарители решават по колко да даряват за това, което получават.


Кога?

Картички ще получаваме до края на Коледната ни кампания, а именно – 23 декември 2021г.

Къде?

Дарения можем да получим от цялата страна, но ако някой иска да ни ги предаде лично в гр. Варна може да се свърже с нас в долупосочените контакти.

Нужна екипировка?

Единствените ангажименти, които доброволците имат, са да се свържат с нас за изпращане на готовите картички, чрез данните за контакт, посочени по долу.

Защо?

С нашата Коледна кампания сме дарявали редица усмивки. Нека и тази година помогнем за сбъдването на нашето коледно чудо!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

За въпроси относно изпращането или за лично предаване в гр. Варна може да се свържете с нас по email на thedolphins.pr@gmail.com или да ни пишете на нашата Facebook страница – PTPI The Dolphins Varna или Instagram страницата ни – ptpi_thedolphins 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!