Коледна магия с дъх на мед и канела

Коледна магия с дъх на мед и канела

Клуб "Априлци за доброто", ОУ "Двайсти април", Панагюрище
Мисията е на 21 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 22.12.2021 г. коледният дух продължи, като учениците представиха сувенири, сурвачки, свещници, икони, картички, магнитчета и др. на своя коледен базар.

С много положителни емоции учениците се включиха в коледния базар. Сумата от 1244 лв. беше изпратена по дарителската сметка на кампанията "Българската Коледа", която вече 19 години връща усмивките на много нуждаещи се от лечение деца.


Какво?

"Коледна магия" - Коледен базар, който се провежда по традиция повече от 10 години. На 21.12. 2021 г. учениците от ОУ "Двайсти април" гр. Панагюрище се включиха в коледния базар "С мирис на канела, мед и джиндифил". Учениците, подпомогнати от своите родители, направиха традиционните коледни сладки и лакомства, като използваха старите рецепти на своите баби.

Кога?

Начало 10:30 ч - край 13:30 ч.

Къде?

Основно училище "Двайсти април", място, определено от ръководството, безопасно и съобразено с противоепидемични мерки.

Нужна екипировка?

Защитни маски и ръкавици.

Защо?

Събиране на средства с общата кауза за подпомагане на "Българската Коледа", чрез изработване на лакомства с дъх на канела и мед  от рецептите на баба.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Даряване на средства, чрез закупуване на лакомства, изработени от доброволците и техните родители.Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!