Доброволствай на Софийския фестивал на науката 2020

Доброволствай на Софийския фестивал на науката 2020

Клуб "TimeHeroes СМГ", СМГ "Паисий Хилендарски", София
Мисията е от 26 септември 2020 до 27 септември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Беше изключително интересно и забавно. Запознахме се с хора на различни възрасти, с разнообразни интереси и създадохме невероятни приятелства. Развихме комуникативните си умения и успяхме да надникнем в някои от пленителните лекции, провеждащи се на фестивала.

Една от любимите ни лекции беше за специалните ефекти в киното, в която Златина Димитрова и д-р Тома Щилиянов ни показаха и обясниха как се осъществяват много от "вълшебствата", на които ежедневно се натъкваме в любимите си филми!

Какво?

С клуба за трета година се включваме като доброволци в Софийския фестивал на науката. Не се изискват някакви специални умения - нареждаш столове, бършеш маси, миеш епруветки, проверяваш билети и подобни простички дейности. 

Кога?

26 и 27.09 от 9:00 до 20:00 ч.

Къде?

София Тех Парк в сграда Джон Атанасов

Нужна екипировка?

Храната е осигурена, а всеки доброволец получава тениска и бадж с логото на фестивала. Единственото, което остава да донесете, е доброто си настроение ;)

Защо?

Готино е! Да доброволстваш на подобни места винаги е много забавно и се запознаваш с нови приятни хора. На Фестивала на науката не само имаш достъп до повечето супер интересни лекции от различни научни сфери, но и често помагаш на самите лектори с подготовката на залата. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можеш да ни откриеш във Facebook и Instagram.

Снимката е от Facebook страницата на Фестивала.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!