Зарадвай пенсионер в нужда с хранителни продукти и дрехи за Коледа

Зарадвай пенсионер в нужда с хранителни продукти и дрехи за Коледа

Сдружение “Усмивка”, Навсякъде.
Мисията е от 1 декември 2021 до 10 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Бургаското сдружение “Усмивка” вече шеста година полага грижи за възрастни хора в района, като им предлага почасови, дневни и денонощни услуги, сред които личен или социален асистент или домашен помощник.

По време на празниците екипът на сдружението посещава всеки един от възрастните хора в нужда и по традиция му подарява пакет с неща от първа необходимост: топли дрехи, сладки, перилни и почистващи препарати.

Това се налага, защото доходите на голяма част от самотно живеещите пенсионери в Бургас не им позволяват да поемат дори минималните разходи, които идват с празниците.

Ето защо този път сдружението решава да зарадва 80 души, попаднали в списъка, като отново подготви коледен подарък за всеки от тях. И се обръща към теб с молба - изпрати нататък нещо от списъка и бъди повод за усмивката на един възрастен човек в нужда.

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от Сдружение “Усмивка”. Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на Сдружение “Усмивка” ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е оттук


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!