Дари хранителни продукти и играчки за акция "Коледен дух" в Балчик (2021)

Дари хранителни продукти и играчки за акция "Коледен дух" в Балчик (2021)

Валентин Андреев, Навсякъде.
Мисията е от 2 декември 2021 до 20 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

През 2019 г. група приятели от Балчик, вдъхновени от коледните инициативи, които виждат в други градове, решават да направят акция “Коледен дух” и в своя и така да зарадват най-нуждаещите се възрастни хора и деца в района.

Мисията им минава дори по-добре от планираното и макар през 2020 г. те да поставят инициативата на пауза, тази Коледа доброволческата дружина се завръща с нови сили и желание да запали огънчето на коледния дух и в най-бедните домове.

Акцията започва с набиране на хранителни продукти за 50 домакинства по списък, подаден от Социален патронаж, и играчки за 15 деца от социално слаби семейства, които посещават ДГ "Звездица" в село Соколово.

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от Валентин Андреев. Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на Валентин Андреев ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е оттук


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!